Hotell Amsterdam

Sök hotell i Amsterdam

Incheckningsdatum

calendar

Utcheckningsdatum

calendar

Hotellguiden

Vi hjälper dig hitta hotell i Amsterdam som bäst går hem hos besökarna, till internets absolut bästa pris. Vi har valt ut allt från billiga bashotell till flotta lyxhotell. Vi listar också alla hotell i Amsterdam som har specialerbjudanden i kolumnen precis till höger. Kombinera din resa med ett riktigt bra hotellkap.

HOTELL 1-2 STJÄRNOR Det kan vara svårt att hitta ett bra OCH billigt hotell i Amsterdam. Vi har därför samlat några av de mest populära budgethotellen - med överkomliga priser.
Alla 1-stjärniga hotell
Alla 2-stjärniga hotell

Läs mer...

HOTELL 3-4 STJÄRNOR Tips på populära hotell för dig som vill ha bra standard till en rimlig peng. Du får det mesta men inte den yttersta lyxen, och det räcker mer än väl för de flesta.
Alla 3-stjärniga hotell
Alla 4-stjärniga hotell

Läs mer...

HOTELL 5 STJÄRNOR Tips på populära hotell för dig som vill ha högsta tänkbara standard. Priset är ofta högt, till och med mycket högt, men då får du vad du betalar för. Utbudet är stort så det är bara att välja och vraka.
Alla 5-stjärniga hotell

Läs mer...

Vi på Amsterdam.se vill tillsammans med vår partner för hotellbokningar, Hotels.com, att du ska få billigast möjliga pris på ditt valda hotell. Om du hittar ditt hotellrum, med samma bokningsvillkor, till ett billigare pris på internet efter genomförd bokning matchar Hotels.com det priset. Detta gäller ända fram till senaste avbokningsdatumet. Gå in pådenna sida hos Hotels.com och fyll i formuläret om var du hittade priset.

Läs mer...